Vacature: Ophaalbroeder bazaar

logo-Maranathakerklogo-pkn

Datum: 30-06-2017

Vacature:

Ophaalbroeder bazaar (met spoed gezocht!!!)

Beschrijving taakgroep, werkgroep of verband met een vacante positie:
De bazaarcommissie houdt zich bezig met het organiseren van de jaarlijkse bazaar van de Maranathakerk. Deze is altijd in de maand april. De opbrengst komt voor het grootste gedeelte ten goede aan de eigen gemeente en een deel is bestemd voor ZWO

Beschrijving rol, taak, functie:
Als ophaalbroeder bent u verantwoordelijk voor het ophalen van spullen tbv de bazaar door het jaar heen en het vervoer naar de opslag.

Taken die bij de vacature horen:

Voorafgaand aan iedere activiteit zorgen we dat u een mail krijgt met de naam, het adres en een telefoonnummer van de gene die heeft aangegeven dat er spullen voor de bazaar beschikbaar zijn.
U maakt zelf een afspraak met de betreffende persoon om af te stemmen op welk moment het u beiden schikt om de spullen op te halen.

Geschatte taakbelasting:

Afhankelijk van het aantal broeders wat beschikbaar is kunt u per keer zelf aangeven of u beschikbaar bent. Als u zich heeft opgegeven is het wel fijn als u ook daadwerkelijk beschikbaar kunt zijn zodat er een goede verdeling is van de taken en het niet steeds op de zelfde personen neer komt.
Op dit moment bestaat het team uit drie mensen, we zouden het fijn vinden als er nog 3 of 4 ophaalbroeders bij zouden komen. Vele handen maken licht werk en op die manier bent u niet steeds aan de beurt.

Activiteitenperiode: het gehele jaar door
• Het gehele jaar door met uitzondering van vakanties (dit graag doorgeven aan uw collega broeders)

Wij zoeken iemand met de volgende interesses, achtergronden, vaardigheden, talenten:
• je vindt het leuk om de handen uit de mouwen te steken
• je beschikt over tijd en vervoer om spullen van een adres naar de opslag te brengen.
• je kunt plezierig met anderen samen werken

In het kader van deze vacature bieden wij de volgende mogelijkheden voor ondersteuning / training en/ of ontwikkeling:
• je maakt deel uit van een enthousiaste groep mannen
• voor de praktische uitvoering , bij grote spullen of grote hoeveelheden kun je samenwerken met andere ophaalbroeders.

Contactpersoon vacature:
Naam:Wim van Ede