Vacature: Taakgroep ZWO zoekt nieuwe leden

logo-Maranathakerklogo-pkn

Datum: 03-07-2017

Vacature:

Taakgroep ZWO zoekt per direct nieuwe leden

Beschrijving taakgroep, werkgroep of verband met een vacante positie:
Als ZWO commissie hebben we de taak om de gemeenten te inspireren en enthousiast te maken voor alle activiteiten die gericht zijn op het ondersteunen van projecten op het gebied van zending, werelddiaconaat en ontwikkelingssamenwerking. Onze ZWO commissie is een interkerkelijke commissie die waarde hecht aan samenwerken met andere kerken.

Beschrijving rol, taak, functie:
Voel je je, net zo als wij, betrokken bij de wereld om je heen, ver weg en dichtbij, dan is dit dé kans om je ideeën handen en voeten te geven.

Wij hebben dringend behoefte aan nieuwe leden omdat er een aantal leden aftredend zijn en omdat we de commissie graag willen uitbreiden. Er is plaats voor een:
• voorzitter
• secretaris
• penningmeester
• Pr medewerker
• aantal algemene leden

Geschatte taakbelasting:
halve dag per maand, is afhankelijk van de functie

Vacature gaat in per:

februari 2017

Activiteitenperiode:
september – juli m.u.v. vakanties