A11: Levend in Christus

Geschreven door Taakgroep V&T op . Gepost in Taakgroep Vorming en toerusting

De cursus Levend in Christus is een verdiepingscursus voor ieder die meer wil leren over de gaven van de Heilige Geest, het gebed, genezing en bevrijding. Het is een bijzonder mooie en ingrijpende cursus die christenen veel effectiever maakt in hun dienende taak.

Zeker ook voor gebedsgroepen, mensen die Alpha geven, catecheten en jeugdwerkers een aanrader!

Meer info: http://www.ewv.nl/vorming/cursus-levend-in-christus-doel-en-opzetaanmelden

Doelgroep Ieder die wil groeien in het volgen van Jezus in de kracht van Gods Geest.
Onderwerp

Geestelijke gaven - Evenbeeld van God - Leven door gebed -Leven in het Koninkrijk van God
- Het rijk van de duisternis - Levend in Christus - Bevrijding - Genezing

Datum Woensdagavond: 17-01, 24-01, 7-02, 7-03, 28-03, 11-04, 25-04, 9-05