Maranathakerk op de radio

Geschreven door Rogine van Ede op . Gepost in Actueel

Linda-steekt-adventskaars-aan-kopiePetra-en-Hester-kijken-naar-kaars-IMG 0480-kopie

Als Maranathakerk krijgen we in de adventsperiode vier weken lang het EO-radioprogramma Zin, Zout en Zegen op bezoek. Wekelijks is er een gesprek met een gemeentelid over het thema hoop, afgewisseld met een fragment van een adventspreek uit onze kerk en goede muziek. Op eerste adventszondag 2 december was Linda van de Fliert aan het woord, op 9 december (2e advent) is het de beurt aan Hester Wijnen. Later komen ook Caroliene van de Berg en Kees Verduijn aan bod. Zin, zout en zegen wordt uitgezonden op zondagavond tussen 19-20u op radio 5 en is te beluisteren via de kabel, de digitale televisie, DAB+ en NPORADIO5.NL.