Mulderschuur: zomer koffie-inloopochtenden

Geschreven door Diaconie op . Gepost in College van diakenen

inkopjekoffieU weet het waarschijnlijk wel: Het hele jaar door kunnen Lunterse senioren op dinsdagmorgen van 10.00 tot 12.00 uur terecht in de Muldersschuur voor een praatje, een spelletje of zomaar een ontmoeting met een dorpsgenoot.

Initiatiefnemers hiervan zijn Stichting de Vluchtheuvel en de PCOB. Tijdens de zomer worden er op vijf dinsdagen extra activiteiten georganiseerd.
Er zullen verschillende sprekers komen en er wordt u een traktatie aangeboden door de Lunterse middenstand. Het kan zijn een koekje bij de koffie of een hartige versnapering bij een glaasje sap. We hopen natuurlijk dat u weer met velen komt.

Het volgende staat op het programma:

 

- 17 juli Ferry van Hoorn uit de Stationsstraat, waar hij zijn atelier en winkel heeft, is goudsmid in hart en nieren en het liefst vervaardigt hij eigen ontwerpen of verandert hij, in opdracht, erfstukken in unieke persoonlijke en draagbare sieraden. Deze ochtend gaat hij ons vertellen over edelstenen.
- 24 juli vertelt Elma Halma ons meer over eetbare wilde planten.
- 31 juli Annelies Barendrecht is freelance tekstschrijver en fotograaf. Zij portretteerde onlangs mooie mannen uit Lunteren. Pracht koppen waar karakter uitspreekt. Zij vertelt over haar boeiende werk.
- 07 augustus komen Heintje en Hendrik, de stoelenmatters, ons vertellen over de kleding van vroeger bij ons in Lunteren.
- 14 augustus komt Jaap Bonhof. Hij is taxateur en op deze koffieochtend kunt u één klein 'antiek' voorwerp meenemen en hij zal u vertellen of het kunst of kitsch is en er een waarde aan toekennen.

Bent u een "ouwe getrouwe" of bent u een nieuwkomer (het adres van de Muldersschuur is Roskammersteeg nr.5), komt allen en laat u verrassen. Er zal een kleine bijdrage van € 1.- worden gevraagd. Contact: Ien Schut, email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en telefoonnummer: 06-25231976

Voor wie: alle bewoners van Lunteren
Waar: in De Muldersschuur, Roskammersteeg 5 te Lunteren