Kost en inwoning tegen een goede vergoeding?

Geschreven door Chris van Maanen op . Gepost in College van diakenen

logo-rocksolidWilt u een leuke internationale ervaring tegen een goede vergoeding?

Kost en inwoning gezocht voor jongedame met beperking (met helper) tegen goede vergoeding voor de maanden februari en maart 2019. In Lunteren, bereikbaar voor een rolstoel. Liefst in het centrum. Hoeft echt niet drempelvrij of helemaal aangepast te zijn en een aanleunwoninkje of bakhuisje of zo mag ook.

Stichting Rock Solid voor internationaal jongerenwerk is gevestigd in Lunteren. Wij organiseren al jaren 4 keer per jaar internationale jongeren uitwisselingen en trainingen voor jongerenwerkers. Daarnaast hebben we ook al jaren Internationale vrijwilligers die een jaar hier verblijven en vrijwilligerswerk doen bij HUMANITAS DMH, SIZA en Jeugddorp de GLIND.

Nu gaan we ook deze mogelijkheid voor internationaal vrijwilligerswerk bieden aan mensen met een beperking van overal uit Europa. Dit gaat 2 keer per jaar een periode van 2 maanden beslaan. De eerste die komt is een jongedame uit Bulgarije, zij zit in een rolstoel maar kan heel veel, want ze doet op internationaal niveau aan rolstoeltennis. Ze heeft dus niet per se een aangepaste badkamer en zo nodig. En ze heeft een helper bij zich om haar te assisteren. De helper zal in ieder geval redelijk Engels beheersen. Tevens wordt u uiteraard ondersteund door ons als stichting, er zijn 2 mentoren die haar zullen helpen in alles wat nodig is.

Er zijn dus 2 opties, ofwel een deel van een woning of bakhuisje of zo op basis van zelfverzorging, ofwel kost en inwoning. Drempels en een paar traptreetjes zijn overkomelijk. Echt met de trap naar boven is wel een probleem uiteraard.

Er staat echt wel een ruime vergoeding tegenover en we willen alles uiteraard graag bij u komen toelichten en bekijken als u opties denkt te hebben.

U kunt mij contacten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Met vriendelijke groet,  Chris van Maanen.