Vacature: Vrijwilliger verjaardagsfonds

Geschreven door Leiding Clubs op . Gepost in College van kerkrentmeesters

logo-Maranathakerklogo-pkn

Datum: 07-08-2019

Vacature: Het Verjaardagsfonds van de Maranathakerk zoekt per 01-01-2020 nog 1 of 2 nieuwe vrijwilligers.

Beschrijving taakgroep, werkgroep of verband met een vacante positie:
Het Verjaardagsfonds verzorgt voor de jarige gemeenteleden een verjaardagskaart, die persoonlijk of (in het buitengebied per post) wordt bezorgd op- of na de verjaardag.

Beschrijving rol, taak, functie:

Je gaat met een verjaardagskaart namens de Hervormde Gemeente Maranatha naar de jarige en bezorgt deze op of kort na de verjaardag van het gemeentelid. In de bus kan de jarige een vrijwillige gift doen.( als dank voor een nieuw levensjaar) Ieder jaar is er een doel waaraan het bij elkaar gebrachte geld besteed wordt. Afgelopen jaren spaarden we voor de liedboeken, beamer, inrichtring nieuwbouw, verlichting kerk.

Geschatte taakbelasting:
wekelijks een kaart bezorgen bij een of meerdere jarigen 0.15 - 0.30 uur

Vacature gaat in per: 1 januari 2020
Activiteitenperiode:
Het gehele jaar (januari t/m december)

Bijzonderheden: Het gaat om de volgende wijk...
Barneveld: deze wordt nu gezamenlijk om de maand verzorg door Linda Schimmel en Hennie de Bruin.
Wij zoeken voor deze wijk een man of vrouw
De kaarten worden voor het einde van de maand bij u thuis bezorgd.

Contactpersonen vacature:
Naam: Grady van Voorst / Rol: coördinator Verjaardagsfonds.
Adres: Hertenlaan 20 – 6741 BH
Telefoon: 0318-482132