Informatie/aanmelden Startkamp 2018

Geschreven door Taakgroep Jeugd op . Gepost in Taakgroep Jeugd

Startkamp-2018-site

Kosten voor het kamp zijn dit jaar €35,-
Deze moet worden voldaan bij de aanvang van het kamp op de vrijdagavond bij de Eiken Stek in Wekerom.

aanmelden

Dit jaar dient u een ouderverklaring af te gevenOuderverklaring-Zeilkamp om de inschrijving compleet te maken.

LET OP: Zorg dat u uiterlijk 1 juli het volgende op Valkseweg 9 (achter de Coop) bezorgt:
- Volledig ingevulde en ondertekende ouderverklaring
- Kopie zorgverzekeringspas van uw kind
- Kopie identiteitsbewijs van uw kind
- Kopie legitimatiebewijs van de ouder / verzorger welke de ouderverklaring ondertekend

Alleen met het inleveren van bovengenoemde is de inschrijving compleet.

U kunt deze bekijken door op de Ouderverklaring hiernaast te klikken en dan afdrukken, vul hem in en geef hem af, samen met de andere gevraagde formulieren op Valkseweg 9 (achter de Coop) bij Suzanne van Vlastuin.

Lees hieronder de hele tekst van de uitnodiging...

Beste ouders/ verzorgers,

Bij deze nodigen we uw kind(eren) van harte uit om mee te gaan op startkamp! Op vrijdagmiddag 31 augustus verzamelen we bij de Eiken Stek in Wekerom, waar u de kinderen zondagmiddag weer kunt komen ophalen.

Net als voorgaande jaren hebben we een geweldig programma, afgestemd op de 3 leeftijdsgroepen: onderbouw groep 3 en 4, middenbouw groep 5 en 6, bovenbouw groep 7 en 8. (dit is de groep waarin het kind zit in het schooljaar 2018/2019)

Het thema is dit jaar: LAAT JE LICHT MAAR SCHIJNEN! We gaan aan de slag met bijbelverhalen die aansluiten op dit thema. We gaan knutselen, speurtochten doen, bosspellen, zeskamp, dansen, zingen .......en nog veel meer leuks.

We hebben gemerkt dat deelname aan het startkamp de betrokkenheid bij de kerk vergroot. Zelfs als er geen bekenden meegaan, dan zie je dat er snel vriendschappen ontstaan. De stap om deel te nemen aan andere activiteiten van onze Maranathakerk, zoals clubs is dan kleiner en de kindernevendienst wordt een gezellig samenzijn met bekenden.

De kosten zijn € 35,-- per kind. U kunt dit aan het begin van het kamp betalen aan de aanmeldtafel bij de Eiken Stek. Gaat uw kind graag mee, maar komt het financieel niet uit, dan kunt u contact opnemen met de diaconie.

Aanmelden kan vóór 1 juli via de website: www.maranathakerk.net . Let op: dit is de uiterste aanmelddatum!

De leiding is op dit moment in verschillende werkgroepen bezig met de vele voorbereidingen. Bijvoorbeeld het indelen van de groepen, het uitwerken van de spellen en niet te vergeten: de bonte avond! Kijk voor een sfeerbeeld eens op de foto's van voorgaande jaren op de site.

Voor meer informatie of vragen kunt u bellen met de leiding van het startkamp op nummer 06-22188313 of per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij hebben er al veel zin in en hopen op 31 augustus een record aantal kids in Wekerom te verwelkomen voor een onvergetelijk startkamp!

De kampleiding.