Projectkoor Startzondag 23 september

Geschreven door Jetty Westerink op . Gepost in Taakgroep Liturgie en eredienst

zingendmetnootjesVoor het Startzondag is, hebben we nog ruim twee maanden te gaan. Dat lijkt nog lang, maar voor je het weet is het zover! We hopen op net zulke grote opkomsten als de vorige keren, dus daarom laten we alvast de repetitiedata voor het projectkoor voor Startzondag op 23 september weten.

Het is de bedoeling dat we een bijdrage leveren aan de ochtenddienst en we zullen weer repeteren onder leiding van Jan Hendrik van Schothorst.
Allen van harte welkom om mee te doen!

De repetities staan gepland op de volgende tijdstippen:
• Woensdag 29augustus van 19.30 uur – 21.00 uur
• Zaterdag 8 september van 10.00 uur – 11.30 uur
• Woensdag 19 september van 19.30 uur – 21.00 uur

We hopen de muziek ruim op tijd bekend te hebben zodat we deze al voor de repetities kunnen opsturen. Ook is Jan Hendrik van plan om de partijen in te zingen zodat deze ook al thuis beluisterd en geoefend kunnen worden.
Het is belangrijk bij alle repetities aanwezig te zijn. Bent u / ben jij een geoefend zanger en lukt het niet om bij een van de repetities aanwezig te zijn? Neem dan even contact op voor overleg.

Aanmelden kan via de mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  , telefonisch 485920 of via de lijst in de hal van de kerk.