Projectkoor startzondag 22 september 2019

Geschreven door Jetty Westerink op . Gepost in Taakgroep Liturgie en eredienst

Projectkoor StartzondagProjectkoor

Voor het Startzondag is, hebben we nog ruim twee maanden te gaan. Dat lijkt nog lang, maar voor je het weet is het zover!
We hopen weer op een mooie opkomst, dus daarom laten we alvast de repetitiedata voor het projectkoor voor Startzondag op 22 september weten.
Het is de bedoeling dat we een bijdrage leveren aan de ochtenddienst en we zullen weer repeteren onder leiding van Jan Hendrik van Schothorst.Allen van harte welkom om mee te doen!

De repetities staan gepland op de volgende tijdstippen:
• Woensdag 4 september van 19.30 uur – 21.00 uur
• Woensdag 11 september van 19.30 uur – 21.00 uur
• Zaterdag 21 september van 10.00 uur – 11.30 uur

We hopen de muziek ruim op tijd bekend te hebben zodat we deze al voor de repetities kunnen opsturen. Ook is Jan Hendrik van plan om de partijen in te zingen zodat deze ook al thuis beluisterd en geoefend kunnen worden.
Het is belangrijk bij alle repetities aanwezig te zijn. Bent u / ben jij een geoefend zanger en lukt het niet om bij een van de repetities aanwezig te zijn? Neem dan even contact op voor overleg.
Aanmelden kan via de mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , telefonisch 485920 of via de lijst in de hal van de kerk.