50 Dagen op weg met God tussen Pasen en Pinksteren

Geschreven door uit het Kerkblad op . Gepost in Taakgroep Vorming en toerusting

2018-04-50dagen-ew

Kunt u een nieuwe impuls voor het dagelijks Bijbel lezen en bidden gebruiken? Doe dan mee met het Vijftigdagenproject met het thema Wachten op de belofte van de Heilige Geest.

Het Evangelisch Werkverband biedt een scheurkalender aan met iedere dag een meditatie voor volwassenen en een kinderpagina.
Ook bevat de kalender vier Family Nights! Dit zijn suggesties voor avonden die je als gezin kunt plannen. Avonden waarin je samen bouwt aan je geloof.

Vragen die aan de orde komen zijn: Wat maakten de discipelen mee tussen Pasen en Pinksteren? Waarom kwam de Heilige Geest met Pinksteren? Wat zijn de gaven van de Heilige Geest? Hoe kan je vrucht dragen? Wat is leven door de Heilige Geest?

Het zou mooi zijn als we samen als gemeente deze 50 dagen op weg mogen gaan. Dat de tijd tussen Pasen en Pinksteren ons brengt dat we Gods Geest beter leren kennen.
U kunt de scheurkalender binnenkort aanschaffen na een kerkdienst. Hierover volgt nog meer informatie.