B2: Groene kerk - Kookworkshop bij Makandra

Geschreven door Taakgroep V&T op . Gepost in Taakgroep Vorming en toerusting

2019-Kookworkshop

Hoe kunnen we ook in de keuken een steentje bijdragen aan de zorg voor de schepping? Op deze zaterdag mogen we een kijkje nemen in de biologische moestuin van zorgboerderij Makandra te Ede. Deze zorgboerderij biedt dagbesteding voor oa. verstandelijk beperkte mensen die de dieren verzorgen, groente en fruit telen en hiervan produkten maken.

aanmeldenTijdens de rondleiding oogsten we zelf wat groente die we onder leiding van Liesbeth Bouman gaan verwerken in een heerlijke maaltijd. Voor deze maaltijd gebruiken zoveel mogelijk biologische seizoensprodukten. Daarna gaan we gezellig met elkaar genieten van onze eigen kookkunsten.
Om een idee te krijgen, kijk dan op www.eat-and-speak.nl onder het kopje " Eat". En www.sheerenloo.nl/-/zorgboerderij-makandra

Doelgroep: Iedereen die van koken houdt
Datum: Zaterdag 25 mei 2019 - Tijd: 15.00 – 20.30 uur
Plaats: Biologische zorgboerderij Makandra Kalverkampweg 1 - 6718 WJ Ede
Kosten: 25 euro p.p.
Contact: Werkgroep Groene kerk, Alie van Asselt 0342-769024 en Eveline van Heerdt 06-53700033
Opgave: Via de rode knop of telefonisch voor 3 mei 2019.