B5: Kindervoorstelling

Geschreven door Taakgroep V&T op . Gepost in Taakgroep Vorming en toerusting

2019-06-16-kindervoorstelling2Alle kinderen opgelet!!

Hier een speciaal bericht voor jullie. Op 16 juni komt Matthijs Vlaardingerbroek weer naar de Maranathakerk om een nieuwe voorstelling te geven. Het is die dag ook Vaderdag dus kom jij gezellig samen met papa/opa en de rest van de familie. De voorstelling begint om 15.30 uur en duurt ongeveer een uur. Voorstellingen worden door Matthijs geschreven voor kinderen in de basisschoolleeftijd maar ook voor volwassenen is het heel leuk om naar te kijken. Nodig je papa en/of opa alvast uit voor een mooi uitje op vaderdag? Tot dan :)

Tijd: 15.30 uur
Plaats: Maranathakerk
Kosten: Vrijwillige bijdragen voor de onkosten
Contact: Hester Wijnen en Linda van Ravenswaaij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Aanmelden is niet nodig.