Bloemengroet

op . Gepost in Taakgroepen

BloemenpotjemetbosbloemenElke week wordt er namens de gemeente een bloemengroet gebracht. De bloemen die voor in de kerk staan worden bezorgd bij een persoon/gezin. Op die manier laten we merken dat we als gemeente meeleven in lief en leed, naast voorbede en andere manieren van hulp past ook de bloemengroet.

Mocht u mensen in uw directe omgeving kennen die deze steun ook goed kunnen gebruiken dan kunt u dat melden bij de wijkouderling of dominee.

Bloemenpotje

Wekelijks verrassen we twee gemeenteleden die onze steun kunnen gebruiken met een mooie bos bloemen. Door vrijwilligers worden de boeketten bezorgd. Dit bekostigen we vanuit het zogenoemde Bloemenpotje. Dit potje vindt u op de tafel in de hal van de kerk, tussen de deuren naar de kerkzaal. Helaas is al enige jaren de opbrengst onvoldoende om de ruim 100 bossen bloemen per jaar te bekostigen. Mogelijk komt dit doordat u hier niet bekend mee bent. Daarom hebben we de donatiebox vernieuwd in de hoop dat hij nu iets beter opvalt. Mogen wij ook op uw (kleine) bijdrage rekenen?