Kleine kerkenraad

op . Gepost in Taakgroepen

De kleine kerkenraad wordt gevormd door het moderamen van de kerkenraad, de predikanten en een aantal ouderlingen en diakenen die in de regel tevens deel uitmaken van een sectieteam of een taakgroep

De taak van de kleine kerkenraad:

• het toetsen van het werk van de sectieteams en de taakgroepen aan het door de kerkenraad vastgestelde beleidsplan;
  • de instelling van de sectieteams en de taakgroepen en de benoeming van de leden daarvan;
  • het vaststellen van de instructies van de sectieteams en de taakgroepen.

Ouderling Scriba:
Martin van de Bunt

Ouderling Scriba:
Gerda van de Bunt

Hogewoning-Vera Ouderling - Voorzitter kerkenraad:
Vera Hogewoning-Remijn

geen-foto
Predikant:
Vacant
(crisis) Pastoraat tot 70 jaar
Telefoon: 0318 - 30 43 96

geen-foto Jeugd ouderling :