Verjaardagsfonds

Geschreven door Grady van Voorst op . Gepost in Over onze gemeente

In onze Maranatha Gemeente hebben we een verjaardagsfonds. In het verjaardagsfonds team zijn 26 gemeenteleden vrijwillig actief.Verjaardagsbus Zij hebben allen een eigen wijk waarin zij rond de verjaardag van een gemeentelid de felicitatie kaart bezorgen. De jarige mag een gift doen in de collectebus uit dankbaarheid.

De opbrengst van het verjaardagsgeld komt ten goede aan een doel voor de instandhouding van onze kerk. We hebben in voorgaande jaren de opbrengst besteed aan nieuwe liedboeken, een beamer en de herinrichting van diverse bijzalen in onze kerk.

Dit jaar is de opbrengst bestemd voor de realisatie van de kerk tv.

Lijkt het u leuk om voor het verjaardagsfonds jarige gemeenteleden te bezoeken met een felicitatiekaart, dan kunt u dit melden bij Grady van Voorst telefoonnummer 0318 – 482132.