Seniorenmiddagen - 75+ Verjaarmiddagen

Geschreven door Tiny de Koning op . Gepost in Kerkenraad

viermetfeestmutsen

Seniorenmiddagen – verjaarmiddagen

Al geruime tijd worden er 'verjaarmiddagen' in de Maranathakerk gehouden. Alle jarigen van 75 jaar en ouder krijgen voor een dergelijke middag een uitnodiging. Nu is de belangstelling voor deze middagen aan het afnemen, tevens is de frequentie van ontmoeting aan de geringe kant. Daarom zullen met ingang van het nieuwe seizoen de 'verjaarmiddagen' overgaan in 'seniorenmiddagen'. Deze middagen zullen vier keer gehouden worden in de periode september tot en met maart/april. Deze middagen zijn dus voor ALLE senioren (75+); tijdens de middagen is er ook aandacht voor hen die in de tussenliggende periode 75 jaar of ouder geworden zijn.

De seniorenmiddagen (14.30 uur – 16.30 uur) bieden volop ruimte voor onderlinge ontmoeting, ontspanning en bezinning; verschillende sprekers en activiteiten zullen elkaar afwisselen, ook hopen we tweemaal met elkaar de middag af te sluiten met een maaltijd. Voor deze seniorenmiddag is gekozen om de onderlinge contacten en ontmoetingen te stimuleren.

Nogmaals: alle senioren zijn van harte welkom! Indien u vragen, opmerkingen of aanvullende ideeën heeft, dan graag contact opnemen met Cock Kroon (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06 112 80 241).